mandag 28. april 2014
Spansk carbonara
Grunnlaget for denne retten er spaghetti carbonara (den italienske versjonen uten fløte), men i stedet for bacon har jeg benyttet choritzo-pølse.
Du trenger (2 porsjoner):
-2 små choritzo-pølser
- ca 300g spaghetti (benyttet øyemål, var litt over en halv 500g spaghettipakke)
- 3 egg
-revet parmesan
-salt og pepper
Slik gjør du:
Kok opp vann, og ha i en del salt i vannet (om du vil spare tid tar du saltet oppi etter at vannet allerede koker). Hiv spaghettien oppi vannet, og la det koke etter pakkens anvisning.
Kutt choritzoene i skiver, og del skivene i 4 biter. Stek dette i en stor stekepanne/wok-panne. Mens pølsene stekes, og pastaen koker, tar du og visper sammen 3 egg, salt, pepper og litt revet parmesan.
Når pastaen er ferdigkokt heller du av vannet, og legger pastaen oppi steke/wok-panna sammen med pølsene. Over denne blandingen heller du eggeblandingen, og blander godt sammen slik at alle smakene får blandet seg godt.
Servèr med litt ekstra parmesan på toppen.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Nam! Ser godt ut :)
SvarSlett