Du trenger:
-Krokanrull
-Frosne bjørnebær
-Ananas
-Mango
Slik gjør du:
Ta bjørnebærene ut av frysen en stund før du skal lage desserten slik at de rekker å tine litt.
Før du begynner å kutte opp frukten, varmer du bærene i en kjele over lav varme.
Del opp ananasen og mangoen. Jeg brukte èn mango og en halv (fersk) ananas til 2 personer (store posjoner).
Kutt ananas og mango i små biter, og bland de sammen.
Når bærene har blitt varmet opp, og sluppet ut mesteparten av saften i seg, benytter du en sil for å sile vekk frøene.
Putt bærsaften tilbake i kjelen over lav varme, og smelt biter av krokanrull i bærsaften mens du rører godt.
Plassèr fruktblandingen i en skål, og hell over litt av sausen.
Nyt!
ÅÅ det ser kjempedeilig ut!!! Kjenner jeg blir sunn og god i magen ved å se på den deilige frukten :-)
SvarSlettDet var kjempedeilig også! Smakte utmerket! :)
SvarSlett