lørdag 28. september 2013

Fylt paprika


Hallo alle sammen.
Det er en stund siden jeg laget dette, men jeg har bare ikke somlet meg til å legge ut innlegget.
Dette er en rett som passer supert som tilbehør til kjøtt, eller bare som en middagsrett i seg selv.
Vi hadde det som en del av et tapasbord, og det smakte himmelsk!

Du trenger (2 porsjoner):


2 store paprika
2 poteter
2 gulrøter
1/4 squash
Litt blomkål
noen cherrytomater
1 løk
1 fedd hvitløk
smør til steking
en dæsj melk

Slik gjør du:
Kutt alle grønnsakene i biter, og kok potetene, blomkålen og den ene guleroten til de er møre.
Lag en stappe med grønnsakene som er kokt, og tilsett ett fedd med hvitløk til stappen.

Stek resten av grønnsakene kjapt, nok til at det fremdeles er litt tyggemotstand i de.
Bland stappen og de stekte grønnsakene sammen, og smak til med pepper og havsalt.
Kutt toppen av paprikaene, og ta ut innmaten.
Dytt stappeblandingen oppi paprikaene, og dryss litt havsalt på toppen, før du plasserer paprikalokket oppå.

Plassèr paprikaene i en ildfast form, og stek de på 200grader i ca 25 minutter.

Det er selvfølgelig mulig å putte hvilke som helst grønnsaker oppi paprikaene. Jeg tror det meste vil smake veldig godt!

Enjoy =)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar